top of page

VACATURE 

Marketing & Communicatie

Het merk Your Eyewear richt zich op een volledig nieuwe manier van brillen maken door middel van het bieden van vrijheid in maatvoering en personalisatie. Het merk is opgezet vanuit More Eyewear, een snel gegroeid bedrijf dat vernieuwing brengt in de optiekmarkt. 

More Eyewear is de licentiehouder voor brillen van de merken Vingino, State of Art en Piet Hein Eek. Voor ieder merk ontwerpen en distribueren wij alle brillen zelf.

Wat doen wij bij Your Eyewear?

 

We hebben het maken van brillen geherdefinieerd en bieden op maat gemaakte gepersonaliseerde brillen. Dit wordt gerealiseerd in hechte samenwerking met onafhankelijke opticiens. Zij hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat een bril perfect wordt aangemeten, bieden goede service en persoonlijk advies. Iedere bril wordt in de gewenste kleur eventueel met een tekst door hen samengesteld. De brillen worden individueel 3D geprint in verschillende materialen waardoor iedere bril uniek is.

Wie zoeken wij? 

Iemand die werkt voor zijn plezier en er alles probeert uit te halen. Je bent een teamspeler die leiding kan nemen, initiatiefrijk is, creatief is in het aandragen van oplossingen en graag de handen uit de mouwen steekt. Jij wordt een spin-in-het-web die na verloop van tijd alles weet, volgt, regelt, vertaalt en plant. We hebben de ambitie om snel te groeien en willen dat jij met ons meegroeit!

Wat zullen je taken zijn?

Binnen ons kleine team zal jij de communicatie, PR en marketing taken op je nemen. Denk hierbij aan mede bedenken en uitvoeren van communicatieplannen, commercieel schrijven (Nederlands en Engels) en online marketing. Ook moet je bereid zijn om, net als wij allen, operationele taken te vervullen wat je werk dynamisch en divers maakt. 

Welke eisen stellen wij?

We zoeken iemand met HBO denkniveau, die overweg kan met Adobe ontwerpprogramma’s en affectie heeft voor het product (design/brillen). Enige werkervaring is een pré maar jouw instelling is doorslaggevend. 

Wat bieden wij?

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Heerlijke lunch!

Parttime/fulltime mogelijkheid

Salaris in overleg

Startdatum per direct of in overleg 

bottom of page